Satsa på en uppgraderad look med wrappingfolie för bil

Satsa på en uppgraderad look med wrappingfolie för bil

Ibland är det trevligt att byta upp sig när det gäller bilens utseende, men inte behöver du köpa en helt ny modell för att uppnå detta. Istället kan du vända dig till wrappingfolie för bil och se till så att ditt fordon får det där perfekta utseendet utan att det gör ont i din plånbok. Wrappingfolie är en sorts självhäftande folie som du applicerar på egen hand, och utan vidare ansträngning garanterar du att din bil får en stil som lever upp till alla dina önskemål!

Varför väljer så många wrappingfolie för bil?

Det är i synnerhet två användningsområden som wrappingfolie för bil har. En av dessa är att ge fordonet en uppgraderad look som du kan vara stolt över, och den andra är att täcka småskador och andra skavanker till ett billigt pris. En egenskap som förenklar processen är luftkanalerna i limmet som hjälper till att undvika luftbubblor. Du får därför ett slätt och jämnt resultat!

Det är via upphettning med en värmepistol som det går att forma folien så att den sträcks ut och följer bilens yta. Med 40+ färger att välja mellan hos Foliekniven kan du på nolltid ta din bil från utsliten till snygg, modern och häftig.

Wrappingfolie i olika längder

När du beställer wrappingfolie för bil kan du välja allt från 25 cm till 50 m på längden. För att vara på den säkra sidan kommer folien även att vara aningen längre än det som du beställer så att det räcker och blir över. Hållbarheten utomhus ligger på upp till 12 år, så det här är en långvarig lösning som gör bilen riktigt snygg i vått och torrt.

Ibland är det trevligt att byta upp sig när det gäller bilens utseende, men inte behöver du köpa en helt ny modell för att uppnå detta. Istället kan du vända dig till wrappingfolie för bil och se till så att ditt fordon får det där perfekta utseendet utan att det gör ont i din plånbok.…