Skydda ditt hem

Skydda ditt hem

Skydda ditt hem genom att applicera en modern solskyddsfilm från Filmtek på glasen – en praktisk och enkel lösning för att effektivt blockera solens strålar. Solskyddsfilm för fönster och glas utgör en utmärkt metod för att skydda ditt hem eller kontor mot skadliga UV-strålar och överhettning. Denna film, även känd som solfilm, ger inte bara skydd mot solens skadliga strålar, utan kan även bidra till att minska dina energikostnader genom att minska värmeöverföring.

Vilken typ av solskyddsfilm passar dina behov bäst? 

Det finns olika variationer av solskyddsfilm som kan installeras på alla typer av fönster. Vanliga alternativ inkluderar säkerhetsfilm, skyddsfilm, frostfilm och energisparfilm. Säkerhetsfilm och skyddsfilm stärker fönsterrutorna och hjälper till att förhindra inbrott och skador från splittrat och vasst glas. Frostfilm ger en frostad eller opak yta för att skydda mot insyn. Energisparfilm minskar energiförlusten genom fönstren och kan därigenom sänka dina energikostnader genom att hålla ditt hem svalt på sommaren och varmt på vintern.

Vi har Sveriges största sortiment av solskyddsfilm!

En annan fördel med solskyddsfilm är dess estetiska designmöjligheter. Det finns olika mönster och färgval att välja mellan för att passa din inredning och ge en elegant look till dina fönster. Smart film är också en populär variant som ger dig möjlighet att justera insynsnivån genom att ändra dess opacitet.

Värmedämpande filter till inglasad balkong!

Om du har en inglasad balkong som blir för varm kan du undvika detta genom att applicera solskyddsfilm på fönstren. Det hjälper till att minska överhettning och skydda mot skadliga UV-strålar. Dessutom ger solskyddsfilm också en viss grad av insynsskydd för balkongen.

För att skydda mot skadliga UV-strålar är UV-skyddsfilm ett populärt alternativ. Det minskar risken för hudcancer och skyddar även inredningen inomhus. Särskilt i rum med stora fönster eller mycket solljus är UV-skyddsfilm särskilt användbar.

En modern solskyddsfilm håller många år

Solskyddsfilm för fönster är en mångsidig produkt som kan användas för att skydda ditt hem eller kontor mot skadliga UV-strålar, överhettning, insyn och inbrott. Det finns många olika varianter att välja mellan, beroende på dina behov och önskemål. Installera solskyddsfilm på dina fönster idag för att skydda ditt hem och spara pengar på energikostnader. Hos företaget Filmtek kan du lära dig mer om solskyddsfilm, insynsskydd, säkerhetsfilm och hur du enkelt kan skapa en frostad glaseffekt med frostat glas.

Skydda ditt hem genom att applicera en modern solskyddsfilm från Filmtek på glasen – en praktisk och enkel lösning för att effektivt blockera solens strålar. Solskyddsfilm för fönster och glas utgör en utmärkt metod för att skydda ditt hem eller kontor mot skadliga UV-strålar och överhettning. Denna film, även känd som solfilm, ger inte bara…