Bra inspiration för att använda ljusslingor utomhus

Bra inspiration för att använda ljusslingor utomhus

Ljusslingor kan betraktas som en av de mest stämningsfulla produkterna, särskilt ur ett mysigt perspektiv. Det fantastiska är att de fungerar lika bra oavsett årstid, vilket är en fantastisk bonus. Särskilt om du investerar i ljusslingor utomhus, då blir möjligheterna praktiskt taget oändliga. Dessutom är det sannolikt att du har åtminstone en ljusslinga som samlar damm någonstans i ditt hem och inte används för tillfället. Här kommer några idéer som kan inspirera dig att ta fram dina slingor och använda dem på olika sätt.

Ljusslinga under parasollet

Att placera en ljusslinga under parasollet är en utmärkt idé om du har en något känsligare ljusslinga (men kom ihåg att den fortfarande måste vara avsedd för utomhusbruk), eftersom den får extra skydd under parasollet. Detta skapar inte bara en otroligt mysig atmosfär, utan det är också enkelt att arrangera den på ett estetiskt tilltalande sätt. Dessutom fungerar det lika bra på balkongen!

Utomhus ljusslinga som skapar ett “tak”

Fästpunkter finns nästan alltid tillgängliga utomhus, såsom husväggar, staketstolpar, träd och lyktstolpar. Spänn några slingor över din uteplats i olika riktningar för att skapa en inbjudande känsla av utrymme, där slingorna fungerar som ett slags tak. Detta ger en särskilt charmig atmosfär. Här kan det passa extra bra med klassiska “glödlampeformen” för slingorna eftersom de verkligen kommer till sin rätt på detta sätt.

Ljusslinga i träden

Att dekorera träd med ljusslingor är en av de mest charmiga idéerna. Ljuspunkter som gnistrar genom ett frodigt bladverk ger alltid en förtrollande effekt. Spänn slingan över ett bord, linda den runt stammar och grenar om du har små lampor på slingan eller fäst den mellan träden för en magisk effekt.

Ljusslinga längs staket, plankor eller vindskydd

Om du har ett staket, ett något högre plank eller någon typ av vindskydd, är det enkelt att skapa en stämningsfull atmosfär genom att montera några krokar och hänga upp din ljusslinga på dem. Det ger en vacker dekorativ touch, är enkelt att variera efter behov och dessutom enkelt att ta ner för vintern om så önskas.

 

 

Ljusslingor kan betraktas som en av de mest stämningsfulla produkterna, särskilt ur ett mysigt perspektiv. Det fantastiska är att de fungerar lika bra oavsett årstid, vilket är en fantastisk bonus. Särskilt om du investerar i ljusslingor utomhus, då blir möjligheterna praktiskt taget oändliga. Dessutom är det sannolikt att du har åtminstone en ljusslinga som samlar…